Grilēts arbūzs

Ja vēlies pārsteigt sevi un savus viesus ar ko nebijušu, šī būs īstā recepte!

Sastāvdaļas:

Arbūzs, sagriezts trīsstūra šķēlītēs (2-3cm biezas),
2 ēdamkarotes olīveļļas
1/2 tējkarote sāls
1/2 tējkarote pipari
2 ēdamkarotes medus
Balzāmetiķis
Sakapāti lociņi (pēc izvēles)
Sadrumstalots Fetas siers (pēc izvēles)

  1. Nelielā bļodā sajauc olīveļļu, medu un balzāmetiķi. Apslaki arbūza šķēlītes no abām pusēm ar marinādi un pārkaisi ar sāli un pipariem.

  2. Kārto arbūza gabaliņus uz grila restēm un cep aptuveni 2 minūtes no katras puses, ja vēlies, pārslaki vēlreiz arbūzu ar medus-balzāmetiķa marinādi.

  3. Dekorē ar sasmalcinātiem lociņiem un pasniedz siltu!
    Piezīme: svaigam pieskārienam pasniedz arbūzu, kas papildināts ar drupinātu fetas sieru.

Pagatavošana: