Auzu pārslu un medus kumosiņi

Sastāvdaļas:

  • 12 gabaliņiem

  • 100 g auzu pārslu

  • 125 g zemesriekstu sviesta

  • 110 g medus

  • 40 g tumšās šokolādes gabaliņu

  • 20 g čia sēklu vai linsēklu

  • 2-3 ml vaniļas ekstrakta

Gatavošana:

1. Vidēja izmēra bļodā sajauc zemesriekstu sviestu, medu un vaniļas ekstraktu līdz kamēr masa ir viendabīga.

2. Pievieno auzu pārslas, šokolādi, čia vai linsēklas un maisa kamēr sastāvdaļas vienmērīgi sajaukušās.

3. Ņem aptuveni 15 g masas (lielu ēdamkaroti) un sarullē apaļās bumbiņās.

4. Liec bumbiņas uz cepampapīravun atdzesē ledusskapī uz aptuveni 30 minūtēm.

Next
Next

Persiku grauzdiņš