Persiku grauzdiņš

Gardēžu brokastu recepte saulainam vasaras rītam!

Sastāvdaļas:

  • Persiki

  • Medus

  • Olīveļļa

  • Ciabatta maize

  • Burrata siers

  • Svaigas ogas

Pēc izvēles:

  • Prošuto šķiņķis

  • Baziliks

  • Rieksti

Gatavošana:

  1. Uzkarsē krāsni uz 200 grādiem. Cepampannu noklāj ar cepamo papīru, liek šķēlēs sagrieztus persiku gabaliņus un aplej ar medu. Cep aptuveni 10-15 minūtes līdz persiki ir mīksti un karamelizējušies.

  2. Citā cepampannā kārto šķēlēs sagrieztu maizi un pārlej ar olīveļļu. Cep līdz maize ir zeltaini brūna, apgriež, ja nepieciešams.

  3. Burratu sadala 8 daļās un uzziež uz katras grauzdētās maizes šķēles. Tad kārto karamelizētos persikus un prošuto šķiņķi.

  4. Pasniedz ar ogām, svaigu baziliku vai riekstiem.

  5. Pārlej ar svaigu medu.  

Next
Next

Medus gurķīši